UPDATE IVM ONZE WERKING

Beste Cliënten,

Hier volgt een update ivm de maatregelen die de overheid heeft genomen om de verdere verspreiding van de epidemie tegen te gaan:

Er wordt aan dienstverleners gevraagd om zelf te oordelen of bepaalde diensten al dan niet kunnen doorgaan en zoveel mogelijk diensten tijdelijk online aan te bieden.

 

Als praktijk voor algemeen welzijn, vinden we het noodzakelijk hierin onze verantwoordelijkheid op te nemen en ervoor te zorgen dat we de verspreiding niet voeden.

We hebben dan ook een aantal zaken in onze werking aangepast. Niet vanuit angst en paniek (hiervan gaat het systeem immers in stress en daalt de immuniteit), wél vanuit gezond verstand en verantwoordelijkheid.

We denken hierbij vooral aan de mensen met gezondheidsproblemen die tot de risicogroep behoren en nodigen iedereen uit tot een zorgzame betrokkenheid tot de ander. Onze gedeelde verantwoordelijkheid opnemen als mens en maatschappij, is nu prioriteit.

Overzicht van onze tijdelijke veranderingen:

  • Al onze groepstrainingen en workshops zijn voorlopig geannuleerd tot eind april. Ook de meditatietraining in kleine groep op woensdagmiddag, gaat tot die datum niet door.
  • De trainingen die reeds gestart zijn, zullen na deze periode (tot nader order begin mei) gewoon verder lopen. We zijn volop op zoek naar een manier om de trainingen via een online platform aan te bieden. Zodat de opgebouwde cursus structuur in tussentijd toch gewoon kan doorlopen. Meer info hierover ontvang je als deelnemer per mail.
  • Voor de workshop Familieopstellingen op 1 mei zijn er voorlopig geen veranderingen. We zijn hoopvol dat deze zoals gepland, kan doorgaan.
  • Individuele behandelingen/ 1-op-1 sessies blijven mogelijk. Voor wat betreft de biofeedback behandelingen werd de praktijkopstelling aangepast, zodat de veiligheidsvoorschriften maximaal worden opgevolgd.
    Voor wat betreft de gesprekstherapie sessies en individueel systemisch werk, evenals de mentale trainings, is er de mogelijkheid tot video call of telefonische opvolging.

Neem gerust contact op via info@re-wired.be of 0477 737 430 in geval van verdere vragen. We bespreken het samen.

Hartelijk dank voor jullie begrip en de fijne samenwerking,

Warme groet,

Sophia & Rewired Team



Contact